Litt om meg 

Hei, jeg er en kunstnerspire på 51 år, gift og har to gutter på 17 og 22 år.
November 2020 startet min kreative reise.
Jeg og min familie flyttet fra et stort hus på Bekkestranda i Sande til et mindre rekkehus i Sande, den eldste hadde flyttet ut og bare minstemann igjen hjemme.
 
Interessen for kunsten startet med at vi ikke fant noen bilder som passet inn i det nye huset, og jeg plutselig fikk tanken om å male noe selv.. Hvor kom det fra tru, fleipet med at det må være noe i veggene her ..
Jeg som ikke visste hva akryl maling eller abstrakt kunst var en gang... så plutselig var alt i gang. 
Jeg slukte alt av det jeg fant på nett, fikk  inspirasjon og tok flere gratis kurs samt handlet inn utstyr og satte i gang. Ikke bare var det veldig gøy, jeg fikk det jo også litt til og selv om jeg aldri har tegnet eller tenkt at jeg kreativ før i det hele tatt.
Så ble jeg litt tøffere og fikk mer selvtilit og begynte med å dele bildene mine med familie og venner og på sosiale medier og da var ballen i gang hvor flere ville komme å se og ønsket at jeg skulle male et bilde til de.

Plutselig hadde jeg solgt flere malerier.

Jeg maler bildene mine med akrylmaling, og bruker kvalitetslerret. Jeg maler for det meste abstrakte bilder og bruker mange forskjellige teknikker,  som pensel, svamp, papir, spray, voks, sparkel, powertex, sand, osv .,
Jeg bruker mye blåtoner, jordfarger, svart og hvit i bildene mine,  Og gjerne med gulldetaljer . 
jeg blir aldri overrasket over om det dukker opp litt spennende elementer eller skikkelser i maleriene mine. og bildene mine kan tolkes på mange måter og flere veier . Det kommer an på øyet og hjertet som ser ❤️.

Jeg vil si litt mer om det jeg skrev at det må sitte noe i veggene der jeg bor. Jeg skjønner ikke helt hvorfor interessen plutselig for å male kunst dukket opp. Det viser seg at for 30 år siden bodde det en kjent lokal kunster akkurat her jeg bor, så han må ha lagt igjen inspirasjon og kreativitet i veggene.

Jeg har også i tillegg til åvære selvlært,  tatt flere nettkurs og fysiske kurs i forskjellige teknikker og utvikler meg stadig.. En spennende reise har startet .